Carte de oaspeți
Hoinărește pe monitor! Descoperă Ciucul prin panorame sferice, din fața calculatorului. Alege o tură tematică sau o locație preferată, uită-te “de jur împrejur”, și simte-te bine la noi.
Gustă atmosfera Ciucului! Meniul Atmosfere ciucane este o colecție comunitară, găsești pe de o parte vederi de odinioară, imagini actuale și delicii culinare locale, pe de altă parte și Tu ai posibilitatea să îmbogățești colecția.
Încarcă conținuturi în galeria Atmosfere Ciucane! Ajută-ne şi Tu, ca vizitatorii să prindă gustul acestor meleaguri: încarcă fotografii, vederi despre Ciucul vechi, imagini cu tema Aşa trăim noi / Imagini din viaţa Ciucului, împarte reţeta și fotografia mâncării tale preferate din zonă.
Hoinărește pe hartă!Afișează toate locațiile / panoramele sferice pe hartă, sortează-le pe ture tematice, află mai multe despre diferitele locații, alege panoramă sferică.
Împărtășește – ți experiențele reale sau virtuale din Ciuc, oferă sfaturi turistice vizitatorilor, scrie în cartea de oaspeți virtuală a Ciucului.