Despre proiect
Hoinărește pe monitor! Descoperă Ciucul prin panorame sferice, din fața calculatorului. Alege o tură tematică sau o locație preferată, uită-te “de jur împrejur”, și simte-te bine la noi.
Gustă atmosfera Ciucului! Meniul Atmosfere ciucane este o colecție comunitară, găsești pe de o parte vederi de odinioară, imagini actuale și delicii culinare locale, pe de altă parte și Tu ai posibilitatea să îmbogățești colecția.
Încarcă conținuturi în galeria Atmosfere Ciucane! Ajută-ne şi Tu, ca vizitatorii să prindă gustul acestor meleaguri: încarcă fotografii, vederi despre Ciucul vechi, imagini cu tema Aşa trăim noi / Imagini din viaţa Ciucului, împarte reţeta și fotografia mâncării tale preferate din zonă.
Hoinărește pe hartă!Afișează toate locațiile / panoramele sferice pe hartă, sortează-le pe ture tematice, află mai multe despre diferitele locații, alege panoramă sferică.
Ciuc 360 ͦ este catalogul interactiv, virtual al Ciucului (Miercurea Ciuc și împrejurimile), care prezintă regiunea cu ajutorul panoramelor sferic, dar poate fi editat și de către vizitatori. Scopul nostru este de a prezenta toate valorile culturale și naturale ale regiunii care merită să fie descoperite și/sau vizitate. Conform planurilor noastre, site-ul va fi permanent îmbogățit, vom prezenta obiectivele culturale, turistice și de loisir din Miercurea Ciuc prin peste 100 de panorame sferice, urmând să lărgim oferta și cu restul localităților depresiunii Ciucului.

Privește împrejur! Vă prezentăm principalele obiective turistice, culturale și de loisir ale Ciucului prin panorame sferice, care îți oferă posibilitatea să Te uiți “de jur împrejur” în sensul propriu al cuvântului, cu ajutorul mouse-ului.

Hoinărește pe monitor! În meniul Plimbări virtuale am ordonat panoramele sferice în ture tematice virtuale, astfel te poți plimba după bunul plac, în funcție de preferințele tale. Obiectivele vizitelor tale virtuale pot fi schimbate și prin hartă.

Gustă atmosfera Ciucului! Meniul Atmosfere ciucane este o colecție comunitară, găsești pe de o parte vederi de odinioară, imagini actuale și delicii culinare locale, pe de altă parte și Tu ai posibilitatea să îmbogățești colecția.

Încarcăfotografii / vederi de odinioară, rețete și fotografii ale preparatelor culinare tradiționale din Ciuc, sau fotografii realizate de tine cu tema Așa trăim noi / Imagini din Ciuc în galeria Atmosfere Ciucane. (Ce trebuie să știu despre încărcarea de conținuturi pe site?)

Împărtășește – ți experiențele! Scrie în cartea de oaspeți virtuală a Ciucului și împărtășește pe paginile de socializare tot ceea ce ți-a plăcut pe pagina noastră de web.

Ai întrebări legate de utilizarea acestei pagini web? Caută răspunsurile aici sau scrie-ne.

Vizitează-ne! Dacă trăiești aici, sau ai văzut deja Ciucul în realitate, fă–ne și o vizită virtuală. Dacă nu ai fost încă la noi, fă o vizită virtuală și pe urmă vino să vezi Ciucul pe viu.